Møde dine værter på Myregaard Bornholm

Familien Hessel

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Myregaard Bornholm og sigter mod at levere alt, hvad I behøver for et behageligt ophold. 

“Vi” er: Thomas, Shannon, Henry og Sylvester. Vores ejendom, “Lille Myregaard”, har siden 2010 været bed and breakfast, stilfuldt etableret af Jytte Seratski og Thomas Holmegaard. Vores familie har haft fornøjelsen af ​​at eje og drive virksomheden siden 2018. 

At drive en serviceorienteret virksomhed er noget Thomas og Shannon har haft erfaring med siden barndommen. Thomas’ mor havde B&B i sit hjem i Rungsted i 30 år; Thomas var med til at byde gæster velkommen og stod for online-kommunikation. Shannon arbejdede fra hun var 11 sammen med sine forældre og søskende i familiens victoriansk-inspirerede restaurant og gavebutik i USA.

Efter at have forfulgt andre professionelle karrierer – Thomas med medicinsk udstyr som salgs- og marketingdirektør, indenfor business development, product management m.v. og Shannon som ph.d. og underviser på Copenhagen Business School – fandt vi tilbage til disse velkendte rødder. Vores overgang fra bylivet i et moderne hus langs Damhussøen til en firelænget gård på Bornholm var motiveret af vores ønske om at tilbringe mere af vores daglige tid sammen som familie, være tættere på den smukke natur på denne ø, og at skabe meningsfulde oplevelser for andre. Vi glæder os til at byde jer velkommen og eksperimenterer altid med måder at gøre jeres ophold mere behageligt på.

Henry, vores ældste søn, elsker at byde unge mennesker velkommen på Myregaard og vise dem rundt på ejendommen. Han elsker fodbold og er genial til at starte gruppeleg på trampolinen.

Sylvester, vores yngste søn, elsker udendørs leg, at bruge sin fars redskaber og give ture til småbørn på sin elektriske jeep.

Cleo, vores kat, er en aktiv jæger og en børnevenlig charmetrold, som normalt er villig til at lade sig kæle for. (For dem af jer med allergi, bare rolig, hun er ikke tilladt på værelserne!)

Vores nyeste familiemedlem, Viggo, er måske den mest populære blandt vore gæster! Viggo er en brun labrador med et hjerte af guld. Han er børne- og voksenvenlig og altid ivrig efter at lege.

Vi håber, at I får et afslappende, glædeligt og legende ophold på Myregaard Bornholm. Vi glæder os til at byde jer velkommen her.