Myregaard Bornholm er beliggende Udegårdsvejen 3, Poulsker, 3730 Nexø. I kan finde os på Google maps her. Vi er beliggende på landet nær Dueoddes sandstrande, i det sydøstlige hjørne af Bornholm, ca. 25 km fra Rønne. Læs mere om lokalområdet her.

Ankomst i bil eller motorcykel

Fra Rønne Havn er der 26 kilometers kørsel. Kørselsvejledning: Fra færgeterminalen køres mod sydøst ad Vesthavnsvej (sving til højre fra færgen) og fortsæt ad Munch Petersens Vej/Rute 38 (800 m). Drej til venstre ind på Zahrtmannsvej/Rute 38 (350 m). I rundkørslen tages første afkørsel ad Søndre Alle (550m), som bliver til Strandvejen (2,2 km). Drej til højre ind på Søndre Ringvej, som bliver til Søndre Landevej (20,5 km). Fortsæt ligeud, mens vejen bliver til Poulskervej (1,1 km). Lige efter Povls Kirke (ja, Povls Kirke staves med “v” og Poulsker med “u”!) drejes til højre ad Udegårdsvejen. Vores gule gård ligger 600 m nede ad Udegårdsvejen på venstre hånd.

Fra Nexø er der 10 kilometers kørsel. Kørselsvejledning: Fra Nexø centrum køres mod sydvest ad rute 158 (850 m), som bliver til Søndre Landevej (4,2 km). Drej til højre ad Poulskervej (4,4 km) og til venstre ad Udegårdsvejen lige før Povls Kirke. Vores gule gård ligger 600 m nede ad Udegårdsvejen på venstre hånd.

Vi tilbyder gratis parkering på vores område, men parker venligst ikke på gårdspladsen.

Det kan være muligt at parkere jeres veteranbil eller motorcykel i laden, efter anmodning.

Ankomst med bus

I kan rejse med bus fra Rønne, Nexø og andre steder på Bornholm. Busser standser ved Povls Kirke på Poulskervej, som ligger 700 meters gang fra Myregaard. Bus 6 kører jævnligt fra Rønne til Povls Kirke. Undersøg venligst betalingsmuligheder online, inden I rejser (reglerne ændres ofte). Planlæg jeres bustur med BAT.

Ankomst med taxa

I kan bestille taxa ved at kontakte Dantaxi Bornholm online eller ringe på 5695 2301. Taxaerne på Bornholm kører ud fra Rønne, så bestil gerne i god tid, hvis muligt.

Ankomst på cykel

Myregaard Bornholm ligger tæt på, og mellem, to af Bornholms cykelruter, Rute 10 (lyserød) og Rute 21 (grøn), i det sydøstlige hjørne af øen (se Bornholms Cykelguide; vi befinder os i området mellem “Pedersker” og “Dueodde” “). Hvis I cykler fra Rønne (26 km) eller Nexø (10 km), kan I også følge kørselsvejledningen ovenfor, men cykelstier er kun tilgængelige i sektioner langs disse ruter.

Vi står klar til at byde jer velkommen med et varmt brusebad, kolde eller varme drikkevarer og snacks til salg i vores café, og hyggelige steder at hvile og komme sig. Med vores morgenbuffet vil I have få næring og energi til næste etape af jeres rejse. Læs venligst speciel information til vandrere og cyklister nedenfor, for at få et overblik over andre mad- og spisemuligheder.

Vandrere, der ankommer til fods

Vi er ofte værter for folk, der er på vandretur på øen, hvad enten vi er det første stop fra Rønne (ca. 32 km, meget af det sand og sten), eller mod slutningen af en lang vandretur rundt om Bornholm, efter det sydøstlige hjørne er rundet. Vi står klar til at byde jer velkommen med et varmt brusebad, kolde (eller varme) drikkevarer og snacks eller småmåltider til salg i vores cafe. Vi har også førstehjælpskasse til behandling af vabler og lignende, dertil hyggelige steder at hvile og komme sig. Vores morgenbuffet vil I have få næring og energi til næste etape af jeres rejse.

Læs venligst de speciel information til vandrere og cyklister nedenfor, for at få et overblik over andre mad- og provianteringsmuligheder på vej til eller fra Myregaard.

Speciel information til vandrere og cyklister

Myregaard Bornholm ligger 5 km fra de nærmeste købmandsforretninger og restauranter. Vi har kolde drikkevarer (øl, vin og sodavand) og snacks til salg, sammen med nogle enkle frosne måltider i vores cafe. Disse kan tilberedes i vores gæstekøkken. Eller I ønsker måske at stoppe undervejs for at spise eller for at købe mad til at forberede og nyde i vores fuldt udstyrede gæstekøkken.

Når man vandrer eller cykler fra Rønne, er turen 26 km (langs hovedvejen) og ca. 32 km langs kystens vandrerute. I sommersæsonen kan I nyde et skønt måltid undervejs, kun 6 km fra Myregaard, på det hyggelige røgeri Bakkarøgeriet (Østre Sømarksvej 29, 3720 Aakirkeby, tæt på Rute 10 cykelsti). Vil I hellere lave jeres eget måltid i vores gæstekøkken, så husk at købe dagligvarer i Pederskers Dagli’ Brugsen (Pedersker Hovedgade 58, 3720 Aakirkeby; 5 km fra Myregaard).

Når I vandrer eller cykler fra Nexø-siden af øen, anbefaler vi, at I stopper i Snogebæk for at spise på en af de mange restauranter i den livlige lille havneby, eller køber dagligvarer på Snogbæks Dagli’ Brugsen (5 km via Poulskervej; 8 km, hvis du tage rute 10 kyststien). Der er også Diner & Steakhouse ved Dueodde, 5 km fra Myregaard.

Hvis I hellere vil slå jer ned på jeres værelse inden aftensmaden, kan I altid tage afsted igen på cykel for at spise på en af restauranterne i det omkringliggende område.

Hent en brochure (på engelsk) om Bornholms 21 cykelstier her. Klik her for en interaktiv guide til de bedste cykelruter.

Husk I har mulighed for at bestille morgenmad til om morgenen. Vi serverer en generøs morgenbuffet med masser af brændstof til næste etape af din rejse, inklusive varme rundstykker med masser af pålæg: kød, ost, syltetøj, smør og frugt / grøntsager i skiver; blødkogte æg (hårdkogt efter anmodning); samt frugt, yoghurt, müsli og havregryn. Drikkevarerne omfatter kaffe, et udvalg af te og juice. Morgenmaden koster kr. 90,- pr person.

Og husk at tage en lommelygte med, hvis I regner med at være ude efter mørkets frembrud. Man kan godt se stjernene om natten, men ikke altid vejen!