Myregaard Bornholm ligger på landet, nær Dueoddes sandstrande i det sydøstlige hjørne af Bornholm. I kan finde os på Google maps her. På Myregaard nyder gæsterne roen i landskabet, udstrækningen af vores haver og uforstyrret udsigt til solopgang og solnedgang henover de åbne marker, der omgiver os.

Få mere at vide om fornøjelserne ved at bo i vores lille hjørne af Bornholm:

Attraktioner i området

Fra vores adresse på Udegårdsvejen 3 kan I både køre, gå, løbe eller cykle 2,5 km og være på stranden! Blødt sand og et badevenligt område venter jer her; den lange strækning med lavt vand de første mange meter ud, er velegnet til børneleg. Det er også et populært sted til SUP, wind- og kite-surfing.

Drejer I til venstre fra Udegårdsvejen ud på Strandmarksvejen (som har cykelsti), når I Bornholms højeste udsigtspunkt, Bornholmertårnet, og er ved Dueodde Strand og Fyr på under 5 km. Dueodde er berømt for sit bløde sand, bølgende klitter og selvfølgelig fyrtårnet, og tilbyder desuden Diner & Steakhouse, Krølle Bølle Kioskens fantastiske is, samt gavebutik.

Nærmeste by er Snogebæk, en charmerende lille by med et livligt miljø omkring havnen i sommerperioden, som kan nås på 5 km ad Poulskervej eller mere afslappede 8 km ad cykelstien langs Strandmarksvejen (som bliver til Duoddevej). I Snogebæk finder I et udvalg af restauranter, et røgeri, supermarked, chokolade- og gavebutikker, samt en legeplads og et familievenligt strandområde.

På Myregaard elsker vi vores udsigt op mod den historiske Sankt Povls Kirke (bygget ca. 1248), beliggende ved krydset mellem Poulskervej og Udegårdsvejen. Søndag afholdes gudstjeneste kl. 10.30.

En skjult perle, Ringborgen Rispebjerg ligger blot 3,6 km fra os, på den anden side af Poulskervej (adresse: Margrethe II’s Vej, 3720 Aakirkeby). Det er stedet for Bornholms største jernalderfæstning, med et udendørs trætårn at bestige og en dejlig mark til picnic og en lille vandretur.

I nærheden af Dueodde gemmer sig også et par tyske bunkere fra 2. Verdenskrig, hvor vores søn Henry elsker at klatre rundt og udforske. I kan få adgang til dem på hver side af Skrokkegårdsvejen; den ene på Østre Fort-Alle 15 og den anden på H.C. Møllersvej 6. Tag en lommelygte med! Det er bælgmørkt derinde.

Cykler I, kan I med fordel benytte jer af det flade terræn på denne del af øen. Hent en brochure om Bornholms 21 cykelstier her. Klik her for en interaktiv guide til de bedste cykelruter.

For golfspillerne blandt jer ligger Nexø Golfklub (Dueodde Golfbane), en 18-hullers golfbane, 2 km fra Myregaard.

De lokale restauranter

Dueodde (5 km) byder på vores foretrukne lokale issted, Krølle Bølle Kiosken, og amerikansk inspireret spisning på Dueodde Diner & Steakhouse (Fyrvejen 5, 3730 Nexø).

Snogebæk (5 km) byder på masser af variation: Forkæl jer selv med en fiskebuffet på Snogebæk Røgeri, håndlavede sandwich og flødebøller på Bech Chokolade, pizza og øl på Sørens Værtshus, tapas og lattes med luksus udendørsservering hos Fru Due (en hip vintagebutik), Thai mad på Snogebæk Takeaway, eller prøv de velsmagende tilbud på forskellige “Street Food” popups, i de gamle fiskerhytter, inklusive de højt vurderede pizzaer på Levertransfabrikken. Mere formel spisning tilbydes af Restaurant Den Lille Havefrue samt rigelige dessertmuligheder hos Kjærstrup Chokolade og Nettis.

Tag mod vest ad Strandmarksvejen langs kysten for at nyde en helstegt gris og levende musik (samt en fuld røgerimenu) på den hyggelige restaurant Bakkarøgeriet (Østre Sømarksvej 29, 3720 Aakirkeby, 6 km væk). Lidt længere ude langs kysten ligger Michelin-restauranten, Kadeau, beliggende på toppen af klitterne med en fantastisk udsigt (Baunevej 18, 3720 Aakirkeby) Beliggende knap 8 km fra Myregaard er det en rimelig cykelafstand for dig, der ønsker at opleve den fulde vin-menu!

Mindre end 6 km fra Myregaard, langs hovedvejen til Rønne, ligger Vingården Lille Gadegård, Bornholms hyggeligste vingård, som byder på vinture og livlige buffeter.

Supermarkeder i nærheden

I humør til at lave jeres egen mad? I er velkomne til at bruge det fuldt udstyrede gæstekøkken og udendørs gasgrill, som deles af vores B&B-gæster. I vores lejligheder er der private køkkener og terrasser med gasgrill.

Der kan købes dagligvarer i følgende supermarkeder:

  • Dagli’Brugsen Snogebæk, Hovedgade 58, Nexø (5 km) 
  • Dagli’Brugsen Pedersker, Hovedgade 21, Aakirkeby (5 km)
  • Kvickly, Netto, 365 og Lidl i Nexø (10 km)