Udegårdsvejen 3, 3730 Nexø Bornholm

+45 2146 4034

Morgenbuffet

Vi tilbyder vores gæster muligheden for at bestille en morgenbuffet dagligt, serveret i vores cafe. Buffeten omfatter varme rundstykker med masser af toppings: kød, ost, marmelade, smør og grøntsager i skiver; blødkogte æg (hårdkogt efter anmodning); og frugt, yoghurt, mysli og havre. Drikkevarer inkluderer kaffe, et udvalg af te, varm kakao og juice. Morgenmad koster kr. 90 pr person og kr. 50,- pr. barn 2-10 år (børn 0-2 år spiser gratis i følge med en voksen). Du kan bestille morgenmad, når du reserverer dit værelse, eller vente, indtil du ankommer, med at tilmelde dig, og beslutte dag til dag.

Vi ser frem til at betjene dig.

Græsk yoghurt, mælk, juice, mysli og honning
Ost og pålæg, frugt og grøntsager
Varm brød
Udvalg af te og varm kakao
Blødkogte æg i håndlavede æggevarmere
Altid frisk kaffe!