Udegårdsvejen 3, 3730 Nexø Bornholm

+45 2146 4034

Vores cafe

Alle vores gæster på Myregaard er velkomne til at besøge vores cafe. Her kan du dvæle ved morgenmaden, uanset om du bestiller den hos os eller laver den på egen hånd, nyde supplerende te og kaffe, købe snacks, drinks og hurtige måltider, indsamle information og brochurer og samles for at besøge eller spille brætspil.

Vores cafe omfatter et fuldt udstyret køkken og spiseplads med køleskab, fryser, komfur, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, te-kedel, brødrister, service og service. Her kan B&B-gæster opbevare dagligvarer og tilberede og nyde måltider hele dagen. Du kan også træde udenfor for at gøre brug af gasgrillen, spise i fuld sol ved bordene i vores gårdhave eller strække ud på picnicbordene i vores have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *